Het grote Sinterklaasfeest

November 2016 - Sporthal De Biezem in Laren

RomkoorDit jaar hebben wij in opdracht van Dynamic Pro, de videotechniek verzorgd tijdens “Het Grote Sinterklaasfeest” in Laren. Een Sinterklaas show waar de kinderhelden Brandweerman Sam, Stronkeltje en Fonkeltje en Bobo & Tjerk in optraden. Voor deze show zijn wij door Dynamic Pro gevraagd om twee projectieschermen te leveren inclusief video regie. Daarnaast hebben wij ook het transport en de hijstechniek ter bevordering van de twee projectoren verzorgd.
Op deze manier hebben wij de klant een ontlasting kunnen bieden door middel van een totaalconcept. Het videocontent is aangeleverd door de eindgebruiker (Fix-entertainment) en door ons geschikt gemaakt voor de projectie.
Als extra service is door ons ook het lichtplan in 3d getekend om daar vervolgens prints van te kunnen maken t.b.v. de productie. Hiermee kon er goed gecommuniceerd worden met betrekking tot de locatie van diverse onderdelen.

Romkoor


Voor de regie hebben wij gekozen voor het kwaliteitsmerk Blackmagic Design. Op deze mixer hebben wij de verschillende bronnen (MacBooks) verwerkt en via SDI doorgestuurd naar de projectoren in het dak om zo op de schermen het beeld te krijgen. Door het gebruik van kwaliteit producten hebben wij het beoogde resultaat, naar alle tevredenheid, kunnen bereiken.

Wij kijken terug op een geslaagde productie, waarvan wij hopen deze volgend jaar weer te mogen uitvoeren.