Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen

Totaalproducties

“The impossible is possible” staat bij ons centraal als het gaat om totaalproducties. Wij zorgen ervoor dat uw evenement (op technisch gebied) tot in detail verzorgd is. Hierbij zorgen wij ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt onder de hoogste kwaliteitseisen en voor een goede prijs. Wij leveren geen standaard sets, omdat wij van mening zijn dat elk evenement uniek is.

Projectmanagement

Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom staan wij ervoor dat u van het begin tot het eind een contactpersoon hebt welke u ontzorgd op technisch vlak. Wij zorgen voor de berekeningen, tekeningen, inkoop, planning en coördinatie op locatie.

Video

Van één kleine presentatie tot grote shows met meerdere camera’s, regie en grote schermen voor het publiek: wij leveren precies dat wat nodig is voor uw ultieme video belevenis.

Geluid

Wij vinden dat geluid niet draait om speakers en versterkers maar om de tonen die je hoort. Daarom stemmen wij onze geluidsoplossingen goed af op uw evenement en locatie. Door het inzetten van geluidstechnici met ruime ervaringen zorgen wij ervoor dat uw show goed te horen is, maar dit alles zonder dat uw klanten naar huis gaan met een piep in hun oren.

Rigging

Wij snappen heel goed dat het voor u niet gaat om de rigging, maar om wat de klanten zien. Daarom nemen wij samen met onze vaste partner graag de hijstechniek op ons, zodat wij voor u kunnen zorgen dat dit veilig en volgens de normen gebeurt en dat de rest van de techniek op de plekken kan hangen waar dit nodig is.

Personeel

Uw evenement wordt beter door de juiste technicus. Wij leveren u daarom ook graag de juiste technicus voor uw klus. Deze persoon is representatief, begrijpt wat uw wensen zijn en denkt in oplossingen. Hij houdt zich bezig met de techniek zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.